אפונה
אפונה וגזר
ארטישוק קפוא
במיה
בצק פילו
ברוקולי
גזר גמדי
גילגולי פירה
גרעיני תירס
חומוס
טבעות בצל תפוגן
כרובית
לקט הכפר
לקט קוסקוס
מחית אבוקדו
סטייק צ’יפס
עדשים ירוקים קפוא
פוטטו צ’יפס פרי גליל
פולי סויה
צ’יפס בטטה
צ’יפס קלאסי תפוגן
צ’יפס
צ’יפס אמריקאי
קוביות תפוח אדמה
קילחוני תירס
שום כתוש
שעועית ירוקה
שעועית לבנה
שעועית צהובה
ת. ארטישוק
תרד קפוא
אפונה היא קטנייה קטנה ועגולה, בעלת טעם מתוק ועדין. היא משמשת כתוספת למגוון מנות כמו מרקים, תבשילים וסלטים. האפונה עשירה בחלבון, ויטמינים ומינרלים כמו ברזל, ויטמין C וסיבים תזונתיים. היא מתאימה מאוד גם לשימוש מוקפץ, במנות של פסטות וריזוטו. אפונה קפואה היא פתרון נוח לשימוש יומיומי, הודות לכך שהיא נשמרת לאורך זמן ומוכנה לבישול מהיר.
שילוב קלאסי של אפונה מתוקה וגזר חתוך לקוביות קטנות. השילוב הזה נפוץ במיוחד כתוספת לצד מנות עיקריות, מרקים ותבשילים. האפונה והגזר משלימים זה את זה מבחינת טעם ומרקם – האפונה רכה ומתוקה והגזר קראנצ’י ומתקתק. זוהי תוספת מזינה ועשירה בוויטמינים כמו ויטמין A וסיבים תזונתיים.
ארטישוק קפוא הוא פתרון מהיר ונוח לשימוש במגוון תבשילים ומנות עיקריות. לבבות הארטישוק הם בעלי טעם עשיר ומרקם קרמי עדין, ומשתלבים נהדר במנות כמו פסטות, סלטים או תבשילי ירקות. האריזות הקפואות שומרות על הטריות והערכים התזונתיים של הארטישוק, כך שניתן לשלב אותו בקלות במנות ללא הצורך בהכנה מוקדמת ממושכת.
במיה היא ירק ירוק ומוארך, בעל מרקם מעט דביק לאחר בישול. היא נפוצה בתבשילים מזרח-תיכוניים, ומהווה מקור טוב לוויטמינים A ו-C. ניתן להשתמש בבמיה במרקים, תבשילים עם בשר או ירקות, או אפילו להכין אותה מוקפצת בשמן זית עם תבלינים. במיה קפואה מאפשרת שימוש קל ומהיר מבלי לוותר על הטעם והערכים התזונתיים.
בצק פילו הוא בצק דק ושביר המיועד לשימוש בהכנת מאפים מלוחים ומתוקים. הוא משמש בעיקר במטבח הים-תיכוני והבלקני להכנת מנות כמו בורקס, בקלאווה ומאפים ממולאים בגבינות, בשר או ירקות. בצק פילו קפוא מאפשר גמישות רבה בבישול ואפייה, ונותן מראה מרשים ופריך לכל מנה.
ברוקולי הוא ירק ירוק ממשפחת המצליבים, בעל ראשי פרחים עגולים הנחשבים למקור מצוין לויטמינים C ו-K וסיבים תזונתיים. ניתן להשתמש בברוקולי במגוון מנות כמו סלטים, תבשילים, מנות מוקפצות או כתוספת בריאה ליד המנה העיקרית. ברוקולי קפוא שומר על הטריות והמרקם, וניתן להוסיף אותו ישירות לבישול.
גזר גמדי הוא גזר קטן במיוחד, המתאים לאכילה כנשנוש או כתוספת למנות מבושלות. הגזר הגמדי בעל טעם מתוק ומרקם קראנצ’י, ומהווה מקור טוב לויטמינים A ו-C. ניתן להגיש אותו לצד מנות עיקריות, לאדות או לטגן כתוספת לסלטים.
גלגולי פירה הם כדורים קטנים וטעימים העשויים מפירה תפוחי אדמה, מצופים בציפוי פריך וקריספי. הם מושלמים כאוכל נוח וטעים לילדים או כתוספת למנות עיקריות כמו שניצלים או בשרים. גלגולי הפירה מוכנים לאפייה או טיגון, וניתן להגישם עם רטבים שונים כתוספת קלה ומהירה להכנה.
גרעיני תירס מתוקים ופריכים, המתאימים לשימוש במגוון מנות כמו סלטים, תבשילים ומרקים. התירס מהווה מקור טוב לפחמימות, סיבים תזונתיים וויטמינים, והוא מוסיף טעם מתוק ועסיסי לכל מנה. גרעיני התירס הקפואים או המשומרים הם פתרון מהיר ונוח לשימוש בכל ארוחה.
גרגרי חומוס הם קטניות עשירות בחלבון וסיבים תזונתיים, ומהווים מרכיב מרכזי במטבחים רבים ברחבי העולם. החומוס יכול לשמש כתוספת לתבשילים, כממרח או כסלט קר. גרגרי חומוס מבושלים מהווים בסיס למנות כמו חומוס, פלאפל ומגוון תבשילים מזרח-תיכוניים.
טבעות בצל מבית תפוגן הן טבעות בצל מצופות בציפוי פריך, מתאימות לטיגון או אפייה. הן מהוות תוספת טעימה ומפתיעה להמבורגרים, מנות עיקריות או כחטיף לצד רטבים. טבעות הבצל הפריכות משדרגות כל ארוחה עם מרקם קראנצ’י וטעם עשיר.
כרובית היא ירק ממשפחת המצליבים, בעלת מרקם פריך וטעם עדין. היא משמשת כתוספת למנות מבושלות, אפויות או מוקפצות, או כמנה עיקרית בגרסה של כרובית מטוגנת או אפויה. הכרובית הקפואה מאפשרת שימוש נוח ומהיר, תוך שמירה על הערכים התזונתיים והמרקם המקורי.
לקט ירקות הכולל שילוב של מגוון ירקות כמו גזר, ברוקולי, כרובית ואפונה. הלֶקט מושלם לתבשילים, מוקפצים או כתוספת בריאה לארוחות עיקריות. הלקט הקפוא נוח לשימוש ומאפשר בישול מהיר של תבשיל עשיר בירקות טריים ואיכותיים.
לקט ירקות המיועד לשימוש כתוספת למנות קוסקוס, כולל לרוב ירקות כמו גזר, קישוא, דלעת ואפונה. הלֶקט מתאים להכנה מהירה של תבשילים וסלטים, ומשמש כתוספת עשירה ומזינה למנות המבוססות על קוסקוס. הלֶקט הקפוא מאפשר לשמור על הטריות והערכים התזונתיים של הירקות מבלי לטרוח על קילוף וחיתוך.
מחית אבוקדו היא מוצר מוכן המיועד לשימוש מהיר ונוח במטבח. המחית עשירה בשומנים בריאים, ויטמינים ונוגדי חמצון, ומהווה בסיס למנות כמו גואקמולי, סלטים או ממרחים. מחית האבוקדו הקפואה מאפשרת שימוש כל השנה מבלי לדאוג להבשלה או קילוף, ושומרת על הטעם והמרקם הטריים של האבוקדו.
צ’יפס עבה במיוחד בצורת סטייק פרוס, פריך מבחוץ ורך מבפנים. סטייק צ’יפס מתאים לטיגון או אפייה, ומהווה תוספת מושלמת להמבורגרים, סטייקים או מנות בשריות אחרות. הוא אהוב בזכות הטעם המפנק והמרקם העסיסי שלו, וניתן להגישו עם רטבים כמו קטשופ, מיונז או רוטב ברביקיו.
עדשים ירוקים קפואים הם מקור נהדר לחלבון צמחי, סיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים. העדשים הירוקים שומרים על ערכם התזונתי לאחר ההקפאה וניתנים לשימוש מהיר ונוח במגוון מנות כמו תבשילים, מרקים, סלטים או כתוספת לצד מנות עיקריות. הקפאה מאפשרת זמינות מיידית של עדשים מבושלים תוך שמירה על טעמם ומרקמם, ומספקת פתרון מהיר ובריא לארוחות יום-יומיות.
פוטטו צ’יפס מבית פרי גליל הוא פרוסות תפוחי אדמה עבות וקריספיות, המתאימות לטיגון או אפייה. החיתוך המיוחד מעניק להן מרקם פריך מבחוץ ורך מבפנים. הפוטטו צ’יפס מתאים במיוחד להגשה כתוספת להמבורגרים, בשרים או כתוספת לצד מגוון רטבים.
פולי סויה (אדממה) קפואים הם נשנוש עשיר בחלבון, סיבים ומינרלים. פולי הסויה מבושלים במהירות במים או באדים ומשמשים כמנה צדדית, תוספת לסלטים או כחטיף בריא וקליל. פולי הסויה נפוצים במטבח האסייתי ומהווים תוספת מזינה וטעימה לכל ארוחה.
צ’יפס בטטה עשוי מפרוסות דקות של בטטה, המתאימות לטיגון או אפייה. לצ’יפס הבטטה יש מרקם קריספי מבחוץ ורכות נעימה מבפנים, עם טעם מתקתק ועדין המהווה תחליף טעים ובריא יותר לצ’יפס תפוחי אדמה. הצ’יפס מתאים כתוספת למנות עיקריות או כנשנוש לצד רטבים מגוונים.
צ’יפס קלאסי של תפוגן הוא מוצר איכותי, עשוי מתפוחי אדמה טריים חתוכים לרצועות דקות, המיועדות לטיגון או אפייה. הצ’יפס פריך וקליל, מתאים להגשה עם המבורגרים, נקניקיות או כתוספת למנות עיקריות. הוא נשאר קריספי גם לאחר טיגון ומוגש בצורה מושלמת עם מגוון רטבים כמו קטשופ, מיונז או רוטב ברביקיו.
צ’יפס קפוא, עשוי מתפוחי אדמה טריים וחתוך לרצועות, המיועד לטיגון או אפייה. הצ’יפס הוא תוספת פופולרית למגוון מנות כמו המבורגרים, שניצלים או נקניקיות. הצ’יפס הקפוא נוח לשימוש ומספק פתרון מהיר להכנת תוספת קריספית ומפנקת לארוחה.
צ’יפס אמריקאי הוא גרסה עבה ועסיסית של צ’יפס, המתאפיין במרקם קריספי מבחוץ ורכות מבפנים. הצ’יפס מתאים לטיגון או אפייה ומהווה תוספת עשירה ומפנקת למנות כמו סטייקים, המבורגרים או כל מנה בשרית. הצ’יפס האמריקאי הוא אופציה מושלמת לאוהבי צ’יפס עבה יותר ופריך במיוחד.
קוביות תפוחי אדמה קפואות, מתאימות לשימוש מהיר במגוון תבשילים ומנות כמו מרקים, תבשילי ירקות או כתוספת לצד בשר. הקוביות מתבשלות במהירות ומשתלבות היטב במגוון רחב של מאכלים, משדרגות את המנה עם מרקם רך וטעם נעים של תפוחי אדמה.
קילחוני תירס הם תירסים קטנים קפואים, מוכנים לבישול מהיר. התירס מתוק ועסיסי, מתאים להגיש כחטיף בפני עצמו, כתוספת לצד מנות עיקריות או בשילוב בסלטים. הקילחונים שומרים על הטעם המתוק והמרקם הקריספי לאחר בישול קצר במים רותחים או צלייה על גריל.
שום כתוש קפוא מוכן לשימוש, מהווה פתרון מהיר ונוח להכנסת טעמים עזים לכל תבשיל. השום הקפוא שומר על טריותו ומעניק טעם עשיר למנות כמו פסטות, תבשילי בשר, מרקים וסלטים. השימוש בשום כתוש חוסך את הצורך בקילוף וכתישה ידנית, ומאפשר גישה מהירה למרכיב חיוני במטבח.
שעועית ירוקה היא ירק קפוא פופולרי, בעל מרקם פריך וטעם מתקתק ועדין. ניתן להוסיף אותה למגוון מנות כמו סלטים, תבשילים או מוקפצים. השעועית הירוקה עשירה בוויטמינים וסיבים תזונתיים ומשמשת כתוספת בריאה וטעימה לארוחות עיקריות.
שעועית לבנה קפואה, עשירה בחלבון ובסיבים תזונתיים, מתאימה לתבשילים עשירים, מרקים או סלטים. השעועית בעלת טעם עדין ויכולת לספוג טעמים היטב במהלך הבישול, והיא מהווה מרכיב פופולרי במנות חורפיות כמו חמין ותבשילי קדרה.
שעועית צהובה קפואה היא שעועית מתוקה ועדינה יותר בטעמה מהשעועית הירוקה. היא מתאימה לשימוש במגוון תבשילים, מוקפצים או סלטים. השעועית הקפואה שומרת על המרקם הפריך שלה ומוסיפה צבע וטעם ייחודי למנות מבושלות.
תחתיות ארטישוק קפואות הן פתרון נוח וקל לשימוש במטבח. תחתיות הארטישוק מצוינות להכנה של תבשילים, סלטים או מנות איטלקיות. הן נשמרות טריות בזכות תהליך ההקפאה, ומספקות טעם עדין ומרקם רך אך יציב.
תרד קפוא הוא ירק ירוק ובריא המשמש להכנת מגוון מנות כמו פשטידות, קישים, פסטות ומוקפצים. התרד עשיר בברזל, ויטמינים ונוגדי חמצון, ומהווה תוספת מזינה וטעימה לכל ארוחה. הקפאת התרד מאפשרת שמירה על טריותו ומרקמו לאורך זמן.